Cijfers liegen niet !

Herbalife heeft diverse websites waar ze financiële informatie geven. Voor nederland heb je verder de website herbalife.nl en meer specifiek zakelijk.herbalife.nl.

Op deze website wordt pakkend weergegeven welke kansen je hebt als je start als onafhankelijk Herbalife member. Zo staat er onder andere op deze website vermeld (14 oktober 2017):

" Herbalife biedt u de mogelijkheid om uw tijd en toewijding aan uw zelfstandige onderneming te besteden wanneer u wilt. U kunt kiezen waar en wanneer u werkt; op welke manier u wilt werken, het bedrag dat u wilt verdienen en hoeveel moeite u erin wilt steken. Dat is het voordeel van Herbalife. De keuze is aan u. U kunt vertrouwen hebben in Herbalife, wetende dat u de steun van een succesvol, geloofwaardig en internationaal bedrijf geniet bij elke stap. "

Ook verwijst deze website via de volgende url (zie kopie onder):

https://edge.myherbalife.com/vmba/media/CC21DCE1-241A-4383-B286-1D9B94D16A69/Web/General/Original/SAGC_Netherlands.pdf

Naar de gemiddelde bruto vergoeding die Herbalife heeft uitbetaald in 2016.

Herbalife is sinds 1994 in Nederland verkrijgbaar. Al 23 jaar biedt Herbalife de mogelijkheden om als zelfstandig ondernemer een bedrijf als Herbalife member te starten. Waar heeft dit uiteindelijk toe geleid:
In Nederland zijn 18.390 onafhankelijk Herbalife members actief (*1). Daarvan zijn er 3.225 (18%) Herbalife members die de producten ook daadwerkelijk van Herbalife afnemen.
De overige 82 % heeft na zijn/haar inschrijving nooit meer één product bij Herbalife aangeschaft.
1.769 (9,6%) Onafhankelijke Herbalife members ontvingen naast verkoopwinst ook nog royalty's en bonussen en hiervan verdienden in totaal 63 (0,34 %) members meer dan 20.000 euro per jaar 2083 euro per maand).
In 23 jaar tijd is het dus 63 mensen gelukt om daadwerkelijk een fulltime inkomen met Herbalife te verdienen. Dit zijn minder dan 3 mensen per jaar.
Veel van deze mensen zijn jaren geleden als één van de eersten als member gestart.
Hoeveel van deze mensen zijn er in de afgelopen 5 jaar  bijgekomen ?

Stel jezelf dus de volgende vraag: Hoe reëel is het dat ik als onafhankelijk Herbalife member daadwerkelijk een financieel bestaan kan opbouwen ???

Maar dit is nog niet alles !
Lees het schokkende verhaal hoe Herbalife optreedt tegen succesvolle Herbalife verkopers die de producten via het internet verkopen:

Verkoper van Herbalife producten: Droom of nachtmerrie ?

*1 een actieve onafhankelijke Herbalife member is een member die voor het desbetreffende jaar een zogenaamd memberpack heeft aangeschaft of zijn/haar jaarlijkse verlenging heeft betaald.Voormalige en gestopte Herbalife members worden niet meegeteld in de berekeningen.